Хасково

150 бали на пепел в Манастир, крадци вилнеят в Хасково

Полиция, архивСнощи в 22 часа е получен сигнал за пожар в село Манастир, съобщават от полицията.

Пристигналите на място огнеборци са установили, че гори стопанска постройка, стопанисвана от 55-годишен мъж от селото. От пламъците са изгорели съхраняваните в постройката 100 бали сено, 50 бали люцерна и покривна конструкция около 60 кв.м. Постройката е без ел. захранване. Днес в светлата част на деня ще се извърши повторен оглед. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Три кражби са регистрирани в Хасково за денонощието. Първата е от къща във вилна зона „Каменец“, проникнато след разбиване на прозорец – откраднати са меден казан, части за лек автомобил, 2 маслени крика, винкели различни размери, ВиК части и инструменти. Втората кражба е от лек автомобил ВАЗ на улица „Червена стена“. След като са отключили предната му лява врата, са задигнати акумулатор и CD. Регистрирана е и кражба на микробус Мерцедес, паркиран на улица „Константин Величков“. Колата е собственост на старозагорско ООД.

От РУП-Димигровград също съобщават за кражба. Неизвестно лице е проникнало в хранителен магазин на улица „Патриарх Евтимий“ след разбиване на патрон на входна врата. Откраднати са неустановен брой цигари от различни марки. По всички случаи са заведени досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button