Хасково

Опел пламна в движение, запалиха Голф в Свиленград

Пожар, архивЛек автомобил Опел се е запалил в движение, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал снощи в 23.30 часа на пътя от село Кобилено. При маневра на ляв завой пламва в движение предния отсег на Опела, шофиран от 45-годишен мъж от селото. От пламъците колата изгаря напълно. Водачът успява да излезе от автомобила по време на движение. Пострадали няма.

Тази сутрин в 3 часа е възникнал пожар в лек автомобил Фолксваген Голф, паркиран на свиленградската улица „Пеньо Пенев“. Колата се е ползвала от 47-годишен свиленградчанин. Вследствие от запалването, автомобила е изгорял напълно. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота са двама непълнолетни, участвали в катастрофа. Вчера в 18.55 часа в село Конуш е станал инцидент между лек автомобил БМВ, шофиран от 35-годишен мъж и 16-годишно момче от селото, качило се на мотопед Пиаджо без регистрационни табели. Поради неправилна маневра завой в обратна посока, при наличие на забранителна маркировка, колата отнела предимството на изпреварващия го мотопед, който се блъснал в него. Следствие на удара е пострадал неправоспособния водач на мотопеда, настанен в ортопедия на МБАЛ-Хасково с открита фрактура на десен крак, без опасност за живота. Пострадал е и пътника, возещ се зад него – също на 16 години от селото, който е с фрактура на дясна бедрена кост. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button