Хасково

Трима младежи разбили 12 коли в Хасково

Полиция, архивЗа задържаните вчера за кражби от 9 автомобили трима хасковски младежи, хасковските криминалисти са доказали, че са извършители на още 3 подобни кражби, съобщават от полицията.

С характерния си почерк, момчетата – двама на 18 г. и 16-годишен са откраднали от колите, паркирани на различни улици в областния град, 12 капачки за лети джанти. Също за кражба е задържан и 20-годишен младеж от града, който след като отключил предна лява врата на ВАЗ, паркиран на улица „Червена стена“ в Хасково откраднал акумулатора му и CD.

Трима свиленградчани на 14, 20 и 35 г. са задържани за кражба от търговски обекти. Момчетата, познати на органите на реда са проникнали в павилиони, разположени пред входа на болницата и в квартал „Простор“, откъдето след изкъртване на металните капаци и катинари на хладилни витрини са откраднали общо 20 енергийни напитки, 20 бири и 20 кутийки безалкохолно.

Кражба от трансформаторно помещение в местността „Старо село“ в Димитровград е регистрирана през денонощието. Открадната е бобина за високо напрежение, капак и разширителен съд за трансформатор и металните му релси. От тополовградското управление съобщават за кражба на 25 метра кабел от двор на бивша асфалтова база.

Последната кражба за денонощието е от частен дом на улица „Гурко“ в Харманли, осъществена след взломяване на прозорец. От жилището са откраднати пистолет „Марго“ 22 кал. – законно притежаван, 2 пълнителя с 16 патрона, златен синджир, сребърна гривна, бормашина, ъглошлайф и 30 литра домашна ракия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kitaecccccc
kitaecccccc
14.03.2014 17:06 17:06

pak li ti weeeeeeeeee ????? XAXA

Back to top button