Хасково

Удължиха ликвидацията на Кожно-венерическия

СесияЛиквидацията на Центъра за кожно-венерически заболявания в Хасково бе удължен до 31 май 2014 г. с решение на местния парламент.

Решението е заради обявения публичен търг за продажба на движими вещи, представляващи стопански инвентар, собственост на дружеството в ликвидация. Търгът ще се проведе на 7 март от 10 часа.

Съветниците гласуваха още за предоставяне на временен безлихвен заем на „Агропрогрес – Хасково“ в размер до 50 000 лв. Парите ще са за закупуването на селскостопански инвентар, горива и семена. Дружеството бе създадено с решение на общинския съвет от 26 април 2013 г. Задачите му са: създаване, поддържане, рекултивация на пасища и мери, обработка на земеделски земи.

Местните парламентаристи гласуваха всички точки от дневния ред, сред които и за изграждането на футболно игрище в с. Стамболийски, както и за разширяване на гробищния парк на кв. Болярово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button