Хасково

Заплашиха с убийство една от американките в баскетболния „Хасково“

БаскетболАмериканската баскетболистка на „Хасково 2012“ Биджони Рийвс е получила заплаха за убийство, съобщиха за Haskovo.info от клуба.

Това станало на полувремето при последното домакинство срещу „Берое“ (Стара Загора). По думите на хасковския щаб, изнервена от резултата състезателката на гостите Ивелина Вранчева блъснала Биджони Рийвс и й казала „I will kill you“ – в превод „Ще те убия“.

Ръководството на „Хасково 2012“ веднага подало жалба в полицията и сезирало баскетболната федерация по случая. Вранчева и „Берое“ все още не били се извинили за неприятния инцидент.

БаскетболПри снощната си победа над „Монтана“ пък хасковлийки загряваха с тениски с надпис „За честна игра“. На гърба на Биджони Рийвс пък пишеше „И. В. ме заплаши „I`ll kill you“.

От клуба реагираха днес и срещу слуховете, че хасковлийки ще подарят победата на „Монтана“, правейки някакви сметки за крайното класиране преди плейофите. Подобни коментари се чуха и в залата по време на самия мач.

„Всеки има право на мнение и коментари, но това не означава, че политиката и моралът на „Хасково 2012“ са подвластни на такъв тип поведение. Бих казала, че ние сме отборът, който отдава най-голямо значение на високия морал в спорта и неслучайно разгряваме с тениски „За честна игра“. Ние не кроим тънки сметки и единственото, от което се водим е да направим максимално щастливи феновете в залата, нашите искрени привърженици, които са неотлъчно до нас“, заяви спортният директор на клуба Станислава Станкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Роси
Роси
02.03.2014 18:25 18:25

Да пази господ!!!!Снощи тези всички от горе споменатия клуб …бяха пренадрусани и ги изгониха от местен Хасковски нощен клуб!Начело с МЕНИДЖЪРА на отбора,който беше най-неадекватен!При такова поведение…спортният директор да си спести лицемерните слова!На следващият мач излезте с тениски с надпис “ИЗЛАГАНЕ“!

www
www
02.03.2014 19:15 19:15

Ех,Роси,такива като тебе ще си умрат от завист,че момичетата ще станат шампионки.Не мога да ви помогна.

osman
osman
02.03.2014 22:46 22:46

samo neznam na kakvo 6te stanat 6ampionki,molq uto4nqvaite za pspita li stava vapros,4e nemoga da se setq??????????

Kyrie Irving
Kyrie Irving
02.03.2014 22:51 22:51

Za jalost tozi taka narechen klub ne e nishto poveche ot zabluda za horata i fenovete tezi momicheta sa smao sredstvo . Zaradi tozi klub vsichki zabraviha koe e budeshteto na basketbola i tova e mladejta koqtao beshe nai naglo prenebregnata

k*rvi qshte piite petrov cherp
k*rvi qshte piite petrov cherp
03.03.2014 0:22 0:22

I WILL KILL YOU ! ! !

kralica Elena Stankova
kralica Elena Stankova
03.03.2014 0:25 0:25

Каква е разликата между Петров и пед*ал. Че господин Петров може да седне на яйце без да го счупи !

Back to top button