Хасково

Четвъртокласничка от „Алеко“ на национален кръг на олимпиада

Олимпиада

Милена Иванова

Четвъртокласничката от димитровградското ОУ „Алеко Константинов“ Мария Желева се класира на националния кръг на олимпиадата „Знам и мога“, съобщи за Haskovo.info старши експертът „Начално образование“ в РИО Милена Иванова.

Ученичката е събрала 43.50 точки от възможни 50 на областния кръг и заслужено се класира за финалния етап, който ще се проведе в Ловеч.

На второ и трето място в интердисциплинарната олимпиада за четвъртокласници се класираха съответно Габриела Колева от харманлийското НУ „Алеко Константинов“ с 43 т. и Божидара Янчева от НУ „Хлисто Ботев“-Любимец с 42.50 т. Двете деца също имат шанс да бъдат класирани за последната фаза на състезанието, защото Националната комисия ще определи 14 деца измежду класиралите се на второ и трето място, които да заминат за Ловеч, допълни Желева.

На областния кръг през февруари се явиха общо 118 четвъртокласници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
05.03.2014 12:36 12:36

Защо няма наградени от ОУО-Хасково?Ангелова как не се е показала този път?Не е за вярване.Тя не може да не се изпъчи на някоя снимка.Дръж микрофона здраво Ангелова,да не го изпуснеш.Моля аплодисменти.

Анонимен
Анонимен
05.03.2014 19:03 19:03

Къде са обявени резултатите на всички останали участници

Анонимен
Анонимен
05.03.2014 19:39 19:39

Аа

Back to top button