Регион

Първите младоженци си казаха „Да“ във вила „Армира“

БракСамо дни след официалното откриване на реставрираната антична вила „Армира“ тя посрещна  първите, желаещи да се врекат във вярност, съобщават от община Ивайловград.

Служителите на общинска администрация Ивайловград, Златина Гайдажиева и Иван Матев вече са семейство Матеви, които казаха своето „Да“ в най-богатия частен дворец от римско време, разкрит в днешните български земи. На въпроса, защо точно във вила „Армира“, младоженците отговориха: „Искахме мястото, където ще сключим нашия граждански брак, да е уникално…“.

На скромната, но изключително вълнуваща церемония по сключване на гражданския брак, длъжностно лице бе кметът на общината Диана Овчарова. Трогателното събитие, в нетрадиционен дух, премина под нежните звуци на акорди на класическа китара, изпълнени от Петър Кондузов.

Брак  Брак 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
марин стоев
марин стоев
06.03.2014 10:02 10:02

ЗА МЛАДОЖЕНЦИТЕ ПОЗДРАВ, ЧЕ СА ИЗБРАЛИ ТОВА АНТИЧНО МЯСТО.НЕКА ДА ИМ ВЪРВИ ПО ВОДА И ДА СИ НАРОДЯТ МНОГО,МНОГО ДЕЦА ! БРАВО НА МОМЧЕТАТА ЧЕ ИЗБРАЛИ СА НАЙ-ХУБАВИТЕ ДЕВОЙКИ НА ГРАДА И БЕЛОМОРИЕТО.! НО ХАСКОВО ИНФО ОТ КЪДЕ ВЗЕХТЕ ТАЗИ ДУМА „ВЕРИФИЦИРАНЕТО“ ТОВА Е ПЪЛНА ОБИДА НА БЪЛГ.КНИЖОВЕН ЕЗИК. НЕМОЖАХТЕ ЛИ ДА ПИШЕТЕ РЕСТАВРИРАНЕТО ИЛИ РЕМОНТИРАНЕТО, ТА ОТИДОХТЕ ТОЛКОВА ДАЛЕЧЕ !! СЛАБА ОЦЕНКА ЗА ТОЗИ ГАФ!!!!!

марин стоев
марин стоев
07.03.2014 9:18 9:18

E, това се казва „Внимание“. Благодаря на Хасково инфо за корекцията в текста. Желая ви все така да сте отзивчиви и да използвате колоритния български език!!!!

Back to top button