Хасково

Арестуваха детегледачка за обир на апартамент

Арест, илюстрация49-годишна хасковлийка е задържана за домова кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в полицейското управление е получен сигнал от 37-годишна хасковлийка, която заявила пред разследващите, че от стая в дома й на улица „Странджа планина“ в областния град са откраднати 500 евро, 200 долара, 200 лева и 16-грамов златен синджир с кръст.

При извършения оглед следи от взлом не са констатирани и в стаята, където са били парите няма видими следи от размествания. От проведените издирвателни действия се е установило, че преди около един месец от жилището са изчезнали ключове.

В хода на разследването се изяснило, че заподозряна за кражбата е жената, която работила като детегледачка в дома. Част от откраднатата сума е намерена и иззета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button