Хасково

Японски туроператори посетиха Хасково

ГостиЯпонски туроператори пристигнаха днес в Хасково по покана на Туристическия информационен център и със съдействието на Посолството на България в Токио.

ГостиПрофесионалният тур е финансиран по проект на Министерството на икономиката и енергетиката. Целта на визитата е забележителностите ни да бъдат включени в маршрутите на японските туристически оператори.

Първият обект, който японците посетиха още сутринта, бе символа на Хасково – Монумент Богородица. Обиколката продължи с Александровската гробница и Музейния център „Тракийско изкуство в Източните Родопи“, построен с дарение от близо 3 милиона долара от Япония и открит лично от принц Акишино. Узунджовската църква бе следващата забележителност, след което програмата продължава с дегустация на вино в местна изба.

В късния следобед гостите ще се запознаят и с централната част на Хасково, с хотелите, с ресторантите, а вечерта ще опитат българската традиционна кухня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
09.03.2014 13:14 13:14

Кмете,моля те да сложиш голям светеш кръст в Хасково

Back to top button