Хасково

Хасковските сестри Георгиеви с по 1620 лв. стипендия за изкуство

"Колорит"

Йоана и Гергина Георгиеви

Сестрите Йоана и Гергина Георгиеви спечелиха първо място и стипендия по 1620 лв. от конкурса „Моите детски мечти в София“, похвали се Веселина Делчева, ръководител на школа „Колорит“ при хасковското читалище „Заря“.

"Колорит"Наградата на Йоана е в раздел „Рисунка“, а тази на Гергина в „Приложни изкуства“.

Млади художници от школата бяха отличени и от националния конкурс „Наследниците на Дечко Узунов“, организиран от Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн в Казанлък. В надпреварата участваха общо 1120 деца от цялата страна.

Тук специална награда от ротари клуба в Казанлък спечели 7-годишният Самир Касим. Специална награда и от областния управител на Стара Загора заслужи Никол Кабакова на 9 г. Поощрителна награда получи 7-годишната Кристияна Иванова. Школа „Колорит“ пък грабна наградата за цялостно представяне на конкурса.

"Колорит"   "Колорит"

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Честито!
Честито!
10.03.2014 8:57 8:57

Благодарение на госпожа Веса детето ми се отказа от рисуването – нали трябваше да толерира „любимките се“! В часовете си(които също плащах), детето ми беше на произвола, а на определени деца се обръщаше многократно повече внимание и резултатите са налице! Да им е честито! Но за госпожата добра дума не мога да кажа!

Back to top button