Спорт

Баскетболистките с исторически финал за купата на България

Баскетбол, архивБаскетболистките на „Хасково 2012“ записаха исторически успех във Велико Търново, като се класираха на финала за купата на България.

В драматична полуфинална среща хасковлийки победиха „Левски“ (София) с 81:70 след продължения.

Момичетата на старши треньора Елена Станкова изоставаха с малко почти през целия мач. Първата част завърши 18:15 за софиянки, а на полувремето изоставането ни бе само точка – 27:28.

Второто полувреме започна нервно за хасковлийки, които допуснаха „сините“ да им дръпнат с 4 точки. В последните секунди на срещата обаче „червено-белите“ се мобилизираха и успяха инфарктно да изравнят резултата и да вкарат мача в продължение. Там баскетболистките на „Хасково 2012“ бяха безапелационни и така спечелиха с 11 т. разлика.

На финала във Велико Търново „Хасково 2012“ ще срещне победителя от мача между „Дунав 8806“ и „Монтана 2003“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хх
хх
07.03.2014 20:25 20:25

Поздравления за г-жа Станкова и всички нейни момичета!!! Нека да са ни живи и здрави , да ни зарадват и с шампионска титла! Те могат и съм убеден, че ще го направят!
Бъдете здрави и успех на финала!

mnogo istinski haskovski fenov
mnogo istinski haskovski fenov
08.03.2014 0:34 0:34

uspeh na finala momi4eta!!!!!vie dokazahte na njakoi ,,razbira4i,,, 4e otbora e ka4estven!!! s igrite i pobedite si , vapreki sadiiskite podpiranija na njakoi otbori vie napravihte tova ,koeto mnogo hora ne vjarvaha?!!!!!prodalgavaite v sashtijat duh s dobrite igri i pobedi-ma4kaite nared!!!!!!!!!!!!!

Back to top button