Хасково

Цветя за хасковлийки на 8 март от ГЕРБ

ГЕРБЦветя и подаръци получиха минаващи през центъра на Хасково и в кв. „Орфей“ дами днес от представители на структурите на младежите и жените на ПП ГЕРБ Хасково.

Повече от 100 пъстри гербери зарадваха дамите. Истинска изненада бяха ваучерите „Време за теб“. Срещу тях те могат да посетят салон за красота и да се сдобият с нова прическа за празника.

ГЕРБДамите благодаряха за подаръците и не скриха, че това са едни от най-неочакваните но ценни подаръци които са получили днес.

Акцията по повод 8 март-международния ден на жената е традиционна за ГЕРБ Хасково.

Цветя подариха на дамите и в Свиленград младежите от ПП ГЕРБ по повод международния ден на жената. С цвете и пожелание за много красиви моменти бяха поздравени повече от 100 дами минаващи през центъра на града.

Гербери и добри пожелания имаше и за работещите в магазини, офиси и улични сергии.

 

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
янева
янева
08.03.2014 20:51 20:51

Какъв герб, заличете ги разсипаха ни държавата, Орешарски не може с години да им оправи поразиите, срамувайте се! И тръгнали цветя да дават, скрийте се и не се показвайте!!!

Анонимен
Анонимен
09.03.2014 11:40 11:40

Далавери на ГЕРБ,особено гърлата, снахата на Пехли, сигурно е че пак ще нареди некадърния си мъж на работа

5225
5225
09.03.2014 14:04 14:04

На хората не им трябват КИТКИ ами ПАРИЧКИ,така че това не може да замаже онова което направиха за три и половина години начело със своя водач.Простотиите му нямат край,а и на тия около негоЦ.Ц и други.Искайте прошка от народа,па тогава подарявайте цветя…

Четящ
Четящ
09.03.2014 14:29 14:29

На г-жа Ангдлова от общежитията не подариха ли цвете!?Тя постоянно си иска подаръци.КОЛЕВ-големия директор,трябва да купи най-големия подарък.АНГЕЛОВА-ВЪН.

Back to top button