Спорт

„Хасково 2012“ загуби инфарктно финала за Купата

Баскетбол, архивБаскетболният тим на „Хасково 2012“ загуби инфарктно финала за Купата на България срещу „Монтана 2003“ с 64:75 след продължения.
 
Срещата във Велико Търново започна нервно за двата отбора, а резултатът вървеше кош за кош почти през цялото първо полувреме. На почивката монтанки водеха с минималното 33:31.
 
Третата четвърт обаче бе за „Хасково 2012“ и след нейния край резултатът вече бе 45:43 в наша полза. „Монтана“ обаче се върна в двубоя през последните 10 минути и малко преди края дори поведе с 60:58, но хасковлийки издържаха и изравниха за да вкарат срещата в продължения. Там баскетболистките на „Монтана“ бяха по ефективни и така спечелиха срещата и купата.
 
Haskovo.info припомня, че „Хасково 2012“ се класира за историческия си финал след като вчера победи „Левски“ (София) с 81:70 отново след продължения.
 
На 13 март хасковлийки гостуват на „Берое“ (Стара Загора) в среща от 24-я кръг на Националната баскетболна лига.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove!!!
istinski haskovski fenove!!!
09.03.2014 0:44 0:44

nezavisimo,4e ne vzehte kupata ,tova koeto napravihte e dostoino za uvagenie!!!!!!prosto njamahte i kasmet,zashtoto zaslugavahte s igrite si da vzemete kupata,no njama nishto!!!!!prodalgavaite da biete i gledaite napred-uspeh sreshtu beroe v sledvashtijat ma4!!!!!

Горди!
Горди!
09.03.2014 2:26 2:26

Поздравления,момичета!
Бъдете горди с постигнатия успех!
Гордеем се с Вас!
Бъдете здрави!Радвайте ни с прекрасната си игра!
Желаем Ви нови успехи!

БК Хасково -баскет фен
БК Хасково -баскет фен
09.03.2014 11:51 11:51

Огромно Благодаря на тези момичета за сребърните медали ,липсата на опит и напрежението лишиха Хасково от купата ,но и това второ място е голям успех за тях и нас -баскетболните фенове .
Те сътвориха приятната изненада ,нарушиха традициите ,опънаха се на отбори с опит ,не се предадоха въпреки съдийските тесли и изоставането на моменти с 10 точки /мача с Левски/ , изиграха два мача с продължения и въпреки умората играха достойно .Гордеем се с Вас ,винаги ще Ви подкрепяме ,желаем Ви още много успехи и скорошни медали от първенството !!!!

Back to top button