Хасково

Заради бой между шофьори ул. „Поройна“ – еднопосочна

ул. ПоройнаЗаради бой, множество сигнали до спешния телефон 112 и жалба до общината, ул. „Поройна“ в Хасково стана еднопосочна. Промяната е въведена от дни, а шофьорите, които десетилетия наред са минавали по нея, не забелязват забранителния знак, поставен в началото на улицата.

В неделя полицейска акция „поряза“ не един шофьор. Тази сутрин, новият знак също остана незабележим за голяма част от водачите.

Част от живеещите на ул. „Поройна“ бяха възмутени от промяната в организацията на движението. Те обясниха, че за да се приберат сега трябва да забоикалат по ул. „Цар Страшимир“ до старата баня, от там по ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Мадара“. Те все пак признаха, че особено сутрин, когато хората отиват на работа, трафикът по ул. „Поройна“ е засилен.

ул. Поройна Уличката е тясна и по нея две коли не могат да се разминат. Това ставало причина за препирни между шофьорите и спорове за това кой е с предимство. Нерядко се стигало до размяна на обидни думи и дори до бой.

Така част от живеещите на ул. „Поройна“ още миналата година подали жалба до община Хасково.

През януари тази година на заседание на общинската Транспортната комисия било взето решение, ул. „Поройна“ да стане еднопосочна, а знакът бил поставен в края на миналата седмица.

ул. Поройна ул. Поройна

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
водая
водая
10.03.2014 13:28 13:28

е то бива простотоя ама това е върхът…..

emilian
emilian
11.03.2014 9:04 9:04

май найстина града е пълен със „кореняци хасковлии“ с три години „стаж“ в нашият град!!!ало „журналистката“ що не пратиш хората да заобикалят през центъра-раковска-дунав,като има много по-кратък маршрут от написния в статията и той е:ул.страшимир-ул.клокотница-ул.радецки-ул.мадара?!

Един спазващ ПЗДПУП.
Един спазващ ПЗДПУП.
11.03.2014 8:51 8:51

Ще спазваш знака та пушилка ще се вдига,щото ако се срещнем по средата или където и да е при спускането ми по Поройна,ще ядеш хуя докато се опекат ташаците…

Боляровски бик 2
Боляровски бик 2
11.03.2014 8:46 8:46

Тя простотията и СЕЛЯНИЯТА нямат край.
А знаците се отнасят най много за селяните,като този на госта преди мен,защото и на село щом има знак значи трябва.А тука някои много ги сърби джобчето за глобички.Така че не ревете ами спазвайте тъпаци,а ти тъпако ако не знаеш да ти кажа.Ул.Поройна стана толкова актуална когато разшириха ул.Дунав и целия трафик на автомобили се изнася от там към Бадема и селата към М.Бани и т.н.
А ти гостенино ако не живееш в Бадема,значи че живееш някъде в лозята или в околните села.ПОНЯЛ…?

Анонимен
Анонимен
10.03.2014 20:11 20:11

Лично до:Боляровския бик

От ника се вижда кой е „селски чеклъс“,а също и от речника ти.
Това,че цял живот минавам от там,КОГАТО СЕ НАЛОЖИ, не означава че живея в Бадема, тъпако, а означава,че съм от Хасково,както и целия ми род от доста поколения, за разлика от твоя, който явно е от околните села.
Само че, на такива като тебе трудно се обяснява,колкото и да ви „джафкат“.
Просто умствения ви багаж е доста ограничен.

Боляровския бик.
Боляровския бик.
10.03.2014 19:08 19:08

Май не ви оттърва,а иначе стигате до бой,аз лично съм разтървавал такива глупаци като вас,кой бил така кой инак.Какъв го искате щом има знак,трябва да се спазва,а нарушителите според ПЗДПУП.Цял живот минавал от там,чеклъс селски,90% от живущите в ЖК Бадема сте от село,селянжъри,не джафкайте ами спазвайте правилата…

Анонимен
Анонимен
10.03.2014 17:00 17:00

Проблема не е толкова в знака,а в дебнещия горе в засада патрул на КАТ,който лично видях да глобява в неделя.След като цял живот си карал по тази улица и е било разрешено,на кой му дойде на ума да сложи патрул и да събира парите на нищо неподозиращите водачи.Поне малко време да бяха дали на хората да свикнат с новата организация на движението.Е,то бива наглост,ама чак дотам вече е прекалено.

бре
бре
10.03.2014 16:31 16:31

Ако си мислят че някой ще спазва знака на който мястото не му е там много грешат.

бре
бре
10.03.2014 16:30 16:30

Тъпотията не ходи по гората както стана ясно от тази поредна простотия……

ha ha
ha ha
11.03.2014 14:49 14:49

tuk nqma zakon tova nee zakon

Back to top button