Хасково

Четири златни медала за „Рона“ от София

ImageХасковската балетна формация „Рона“ се завърна от София, където участва на „Dance World Cup Bulgaria“ и добави към колекцията си от награди 4 първи, 4 втори и 2 трети места.

Ивет Иванова извюва 3 първи места с трите си солови танца. Четвъртото първо място бе извоювано от Виктория Иванова в стил характерни танци при юношите. С една втора и една трета награда бе отличена и най-малката солистка Рая Жекманова. Тя, заедно със своя партньор Делян Нанков, бяха наградени с втора награда за най-новия си танц „Ти и Аз“.

При дуетите на 3-то място бе класиран и индийският танц „Джоги“, а „Хаваи“ зае второ място. Руско-циганският танц „Цигански сърца“ зае второ място при групите в категория деца в характерни танци. Сред отличията бе и наградата за Най-малък участник на Радослав Божилов на 3 г. и 10 месеца.

След 10 дни „Рона“ заминава с трима участника на Световния танцов трофей в Лигнано Сабиадоро край Венеция, където ще се борят за престижните челни места в класирането. На 32-то издание на конкурса, част от журито ще бъде Милена Налбантова, хореограф и ръководител на „Рона“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Читател
Читател
10.03.2014 13:11 13:11

Момчето се казва Делян Нанков а не Делан.

Back to top button