Регион

Спипаха двама с канабис и почерпени шофьори

Полиция, архивДвама мъже са задържани за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Криминалисти от полицейския участък в Любимец са извършили проверка на жилище на улица „Ягода“, собственост на 28-годишен мъж. Там е бил и негов 20-годишен приятел от село Узунджово. Полицаите са открили 16 грама зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в РУП-Хасково. В ареста до 24 часа са задържани 31-годишен жител на село Гледка и 32-годишен мъж от село Горни Главанак за шофиране в нетрезво състояние. Промилите отчетени с дрегер са 1.28 и 1.50.

Харманлийските полицаи са започнали бързо производство срещу неправоспособен водач. 31-годишният мъж е заловен от автопатрула да шофира по улиците на града автомобил без правоспособност. Това е повторен случай, в който мъжът е залавян след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок от връчването му. Той е задържан за 24 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button