Регион

Сгащиха крадци на пчели, пистолет и ракия

Полиция, архивТрима познайници на органите на реда са задържани за кражба, съобщават от полицията.

Димитровградските криминалисти са установили, че мъжете на възраст 27, 39 и 49 г., всички от село Горно Черковище са откраднали 57 пчелни семейства от кошери, намиращи се в землището на Меричлери. Мъжете са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Петима харманлийци, също познати на органите на реда са задържани за 2 кражби от частни домове. Мъжете са проникнали след разбиване на прозорец в жилище на улица „Гурко“ в града, откъдето са откраднали пистолет, пълнители с 16 патрона, златни и сребърни накити, бормашина, ъглошлайф и домашна ракия.

Втората им доказана кражба е от стопанска постройка на улица „Братя Миладинови“ в Харманли, откъдето са задигнали 55 литра ракия, 5 въдици и лозарска нощица. Петимата на възраст между 17 и 56 г. са в ареста до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button