Хасково

По 13 решения на сесия приемат хасковските съветници

Сесия, архивСредно по около 13 приети решения на заседание е приемал хасковският общински съвет, сочи отчета на местния парламент за последната половин година.

Той ще бъде разглеждан на предстоящата на 28 март сесия.

От септември 2013 г. до февруари 2014 г. включително местните парламентаристи са имали общо 8 заседания, в които са приети 106 решения. Най-много докладни очаквано са постъпили от кмета Георги Иванов – 78, следван от председателя на общинския съвет Иван Иванов – 20.

За сравнение през предходния отчетен период – януари – август 2013 г., също са проведени 8 заседания, в които са приети 162 решения. Внесените от кмета докладни тогава са 112, а от председателя на общинския съвет – 25.

През последните 6 месеца има едно върнато решение на местния парламент от областния управител Кадир Исов за домашния социален патронаж. От страна на заинтересовани лица е оспорено едно решение в съда – за таксите за детските градини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button