Хасково

Албена Михова ще танцува и в Хасково

ТеатърСлед темпераментното ча-ча-ча в „Денсинг старс“, Албена Михова ще се вихри в страстни танци на фона на италиански канцонети  идния понеделник. Не на телевизионния екран, а на сцената на хасковския театър.

Неин партньор няма да е Енчо Данаилов, а актьорът Добрин Досев. Те са част от италианската комедия „Чер хайвер и леща“, с който трупата на Шуменския театър гостува в Хасково на 17 март от 19 часа.

За себе си Албена казва, че е работохолик и не й остава време за развлечения. Ролята й в „Чер хайвер и леща“ я радва, защото е смешна, в сюжета има неочаквани обрати, направена е да звучи модерно.

Авторите са италианци –  Луиджи Скарничи и Ренцо Тарабузи. Постановката е на Андрей Калудов. На Албена Михова и Добрин Досев им партнират 11 колеги от шуменския театър. Действието се развива в Неапол. Аристократично семейство, обедняло и огладняло… Няма да разказваме какво се случва нататък, но със сигурлност е забавно и смешно, казва актрисата. А щом това го твърди представител на зодия овен, значи е вярно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button