Регион

Спипаха 14-годишен с трева в БМВ

Полиция, архивДосъдебно производство за съхранение на дрога са образували в РУП-Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 16,30 часа местните криминалисти са извършили проверка на паркиран в местността „Дефилето“ лек автомобил БМВ. В колата са се намирали двама харманлийци на 18 и 14 г. При приближаване на полицаите към колата, непълнолетният изхвърля запалена цигара.

В хода на проверката става ясно, че изхвърленият фас е съдържал марихуана, а в джоба на непълнолетния младеж е открито станиолово топче със зелена суха листна маса. Полеви наркотест установил, че реагират на канабис. Общото тегло на наркотика е 1 грам.

Пиян водач е задържан до 24 часа в РУП-Свиленград. В ареста е 23-годишен любимчанин, хванат от автопатрула да шофира колата си с 1,65 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button