Хасково

„Разбиване“ и Луиза Григорова с две премиери в Хасково

"Разбиване"Представлението „Разбиване“ от Нийл Лабют и с участието на хитовата актриса и модел Луиза Григорова ще има не една, а цели две премиери в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от театър „Иван Димов“.
Първата е насрочена за 13 април, неделя, от 19 часа, а втората ще е на 22 април, вторник, също от 19 часа. От пресслужбата на театъра обясниха, че в последно време е на мода новите спектакли да имат по две премиери.
 
На 17 март от 18 часа пък ще е предпремиерното представление на „Разбиване“. Билетите вече се продават на касата на театъра и са на цени от 8 и 10 лв.
 
Постановката е на Стайко Мурджев, който жанрово определя спектакъла като риалити. Освен щерката на модната шефка Ивет Григорова, в спектакъла участват още Анастасия Лютова, Христо Петков, Дамян Тенев и Стелиян Николов. Музиката е написана от Петър Бундаков, а сценографското решение е на Огняна Серафимова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button