Регион

Две коли и апартамент горяха през уикенда

Пожарна, илюстрацияЛек автомобил е изгорял през почивните дни в Свиленград, съобщават от Областната противопожарна служба. Инцидентът е станал в района на градския басейн. Причината за лумването на огъня е късо съединение.

При друг инцидент в събота заради техническа неизправност се е подпалил лек автомобил Рено Меган на бул. „Г.С. Раковски“ в Хасково. Бързата намеса на огнеборците е предотвратила разрастването на огъня. Собственикът на колата се е разминал само с изгоряла гума.

В неделя в Харманли пък се е подпалил апартамент на ул. „Лозенец“. Заради неправилно използване на нагревателни уреди пламъците са обхванали техника и покъщнина. Опушени са 25 кв.м. стени.

През почивните дни са регистрирани още 11 пожара в сухи треви, отпадъци и комини в Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград, Симеоновград и Ивайловград. Инцидентите са се разминали без материални загуби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.03.2014 11:48 11:48

Първо не е „Лозенец“, а е „Лозенград“ и второ не е улица, а булевард.

Back to top button