Хасково

Свалиха две гуми с джантите от „Мерцедес“ в „Орфей“

Полиция, архив3 кражби са регистрирани през денонощието, съобщават от полицията.

Първата е на 2 гуми с джанти, свалени чрез демонтиране от лек автомобил „Мерцедес“, паркиран пред дома на собственика си в кв. „Орфей“ в Хасково.

Втората кражба е на отоплителна печка от сграда в Симеоновград след счупване на прозорец. Третата пък е на лаптоп от частен дом в квартал „Орфей“, където е проникнато след взломяване патрон на входната врата. И по трите случая са образувани досъдебни производства.

20-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога. Вчера местните криминалисти са извършили проверка в дома му на ул. „Персенк“ в областния град, където са открили полиетиленово пликче със суха зелена листна маса – 3 грама. Тестване с полеви наркотест е установило, че се касае за марихуана. Младежът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Още една проверка на четирима хасковски младежи е осъществена през денонощието. Тя е станала на ул. „Св. св.Кирил и Методий“ на трима младежи на възраст 18 г. и 20-годишен. В джоба на единия е открито бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин, в друг – станиолово топче с грам марихуана, а третият, при вида на полицаите е изхвърлил саморъчно направена цигара – канабис. Младежите са задържани с полицейска мярка в РУП-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button