Хасково

Минко Ангелов стана областен отговорник на АБВ

Отговорник

Минко Ангелов

Минко Ангелов стана областен отговорник на гражданското обединение „Алтернатива за българско възраждане“ – АБВ, потвърди за Haskovo.info бизнесменът и доскорошен замкмет на Хасково.

Ангелов заяви, че днес е на съвещание на АБВ в София и до два дни ще обяви хората, с които ще работи в Хасково. Той допълни, че ще е и общински лидер на обединението. Ангелов уточни, че ще е обкръжен с хора от бизнеса и такива, разочаровани от големите партии – ГЕРБ и БСП.

Минко Ангелов отрече слуховете, че в АБВ са влезли замобластния управител Иван Станечев и ексгубернатора Райна Йовчева. Той подчерта, че никога не се е натискал да става областен управител и не е давал съгласието си за това.

Haskovo.info припомня, че миналата седмица станаха ясни хората на Георги Първанов в Димитровград. Координатор на гражданското обединение там ще е Митко Митев, а в инициативната група влизат Васил Огнянов,  Георги Карадимов, Галина Атанасова и Петя Тошкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ангел Минков
Ангел Минков
18.03.2014 17:26 17:26

Ами,хубаво,Ангелов,ама ще останеш с прьст в уста,бе мой човек-никой не ви брьсне за слива.

emil
emil
18.03.2014 18:52 18:52

Minko Angelov e umen i dostoen chovek, vse pak vliza v partiqta na nai-uspeshniq prezident na Bulgariq sled prehoda, g-n Purvanov si podbira horata, za razlika ot DPS i BSP , kudeto kadruvat vse maloumnici, nachel os Ataman i Stanchev

гост
гост
18.03.2014 18:59 18:59

Язък за Минко, пак залага на губещи карти

Първан
Първан
18.03.2014 21:20 21:20

Много умен ход на Първанов! Браво, избора е точен!

Back to top button