Хасково

Исмаил Мустафов хвърли оставка от Националния съвет на ветеринарите

ВетеринариД-р Исмаил Мустафов подаде оставка като представител на хасковската областна колегия в Националния съвет на Българския ветеринарен съюз (БВС).

Това стана на днешното редовно общо отчетно събрание на Областна ветеринарна колегия – Хасково с председател д-р Стефка Здравкова.

„Вече съм стар човек и моите разбирания не съвпадат с тези на управляващите“, коментира оттеглянето си д-р Мустафов. Той заяви, че ще присъства на предстоящото общо събрание на БВС, но като представител от Хасково в оставка.

Д-р Мустафов посочи, че БВС е много зле на организационно ниво. Той препоръчва създаването на нов закон и устав. По неговите думи един от пороците е, че националното ръководство на Съюза се избира с протекциите на Агенцията по храните.

„Системата е порочна. Нищо старо не е забравено, нищо ново не е измислено. Това е гавра с фермерите и ветеринарите“, каза в заключение д-р Исмаил Мустафов.

Ветеринари   Ветеринари

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
git
git
18.03.2014 17:03 17:03

1 abi po malko ai git na epsi abi i abli Git

do sus
do sus
18.03.2014 17:07 17:07

Tozi abi“““ e po-umen ot teb i maika ti i 3 pokoleniq nazad !!!

ветеран
ветеран
18.03.2014 17:35 17:35

д-р Мустафов, новите феодали не ти играят по свирката затова ти са криви.За малко не ви стигна времето с д-р Найденов/Миро/ и не без помоща на д-р Вълчанов за да преватизираш тихо цялата площ на бившото РВМС.Но така е.Времената се повтарят. Навремето изхвърлих те старите доктори най-долно от ОВМЦ-то, сега идва и вашия ред.Не можете вече да се борите с д-р Михайлов , той вече е фараон,имащ имащ силно лоби в БАБХ, въпреки че не е далече и неговото време .

Back to top button