Хасково

Три хасковски балерини ще танцуват в Италия

ИлюстрацияТри от танцьорките на хасковския балет „Рона“ заминават за 32-то издание на „World Dance Trophy“ в Италия, който ще се проведе от 21 до 23 март в един от най-красивите курорти на северна Италия, близо до Венеция.

Ивет Иванова, Наталия Карабойдева и Анета Манолова са подготвили 8 хореографии, с които ще се явят в стиловете етно, характерни танци, джаз, фантази и бели денс. По данни на домакините над 4500 са танцьорите, подали заявления за участие в престижния световен конкурс.

Организатор на Световния танцов трофей е Игор дел Местре, който вече 2 г. гостува като съдия на организирания от Милена Налбантова фестивал „Вълшебен свят“. Тази година Налбантова ще бъде отново съдия на конкурса в Италия като е подготвила специални награди под формата на ваучери за участие на Международния фестивал „Вълшебен свят“ за двама солисти, които да бъдат настанени безплатно и 3 групи и формации, които да получат безплатна регистрация за участие в тридневния хасковски фестивал.

След успешното представяне в София на „World Dance Cup Bulgaria“ преди 2 седмици и сериозната подготовка на балерините, се надяваме, че представителите на балет „Рона“ ще бъдат на челните места в класирането, сподели Милена Налбантова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button