Регион

Забързан сириец катастрофира с Мазда край Харманли

Полиция, архивНесъобразена скорост е причинила катастрофа вчера, съобщават от полицията.

В 18,45 часа на първокласен път в посока Харманли е станало произшествие с лек автомобил Мазда, шофиран от 35-годишен сириец. Поради несъобразена скорост, водачът е загубил контрол над колата и се е ударил челно в скална маса извън платното. В следствие на удара, автомобилът се е завъртял, ударил се е по посока на движението в мантинела.

От удара водачът е с раскъсно-контузна рана на главата, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Двама димитровградчани са задържани за кражба от трафобудка, намираща се в землището на Димитровград. Мъжете на 23 и 39 г. преди дни са нарязали металната трафобудка с оксижен и са откраднали 2 метални врати, 3 катодни отводнителя и 3 порцеланови изолатора, собственост на земеделска кооперация. Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Мъжете познати на органите на реда са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button