Спорт

„Хасково“ удари и лидера в „Б“ група

МачФутболистите на „Хасково 2009“ победиха и лидера във временното класиране на „Б“ група „Марек 2010“ (Дупница) с 2:1 на Ямача.

Така хасковлии са с актив от 3 победи и един равен през пролетния дял на първенството и се очертават като все по-силен кандидат за влизане в „А“ група.

Днес двата отбора предложиха здрав мач, изпълнен с много единоборства. Първи резултата откриха гостите. Попадението падна в средата на първото полувреме след като точен бе Николай Хаджиниколов. „Червено-белите“ отговориха мигновено и изравниха с гол на Иван Скерлев.

В герой за хасковлии пък се превърна Влади Узунов, който се разписа в началото на втората част и така донесе победата. По този начин момчетата на треньора Димчо Ненов си върнаха за есенната загуба от „Марек“ със същия резултат.

След тази победа „Хасково“ остава на втората позиция в класирането с актив от 33 т., но вече на 6 зад дупничани. В следващия кръг на 29 март хасковлии гостуват на „Витоша“ (Бистрица).

Мач   Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
браво
браво
22.03.2014 22:18 22:18

Браво,“Хасково“!!!

Марек
Марек
22.03.2014 22:31 22:31

Какво браво бе, „Аскоово“ са най-селското отборче!

istinski i mnogo haskovski fen
istinski i mnogo haskovski fen
24.03.2014 3:29 3:29

a vie kakvo ste be alo dupnico?!!!!!vidjahme vi posretsvenoto vi otbor4e!!!!!!hubavo vi nadupihme v dupnicoto?!!!!!ako haskovo imashe vashijat budget,sega shtjahme da sme 1-vi s pone 10 to4ki razlika ot vtorijat!!!!!!zatova ne sme ,,otbor4e,, kato vasheto,a otbor ,koito dokazva,4e pravi ot nishto neshto-za spravka :ot 4 ma4a-3 pobedi,1 ravenstvo-10 to4ki-golova razlika:7-1 ?!!!!!taka,4e naistina goljamo bravo na mom4etata,zatova kakvo napraviha dotuk?!!!!!!!prodalgavaite da ma4kate haskovo,uspeh i zanapred-da se gotvjat ,,bistrishkite babi,,na4elo s bate boiko?!!!!!haide haskovo napred kam a-grupa,dokagete ,4e ste otbor ,koito zaslugava da igrae na po-visoko nivo?!!!!!!neka pri sledvashtoto domakinstvo publikata da stava oshte pove4e!!!!!!otborat go zaslugava i ima nugda ot oshte po-goljama podkrepa haskovlii?!!!!!!!!!

fen na haskovo
fen na haskovo
28.03.2014 13:25 13:25

NEKA PODKREPIM OTBORA V SABOTA 15:30 NA STADIONA NA ELIN PELIN SAMO NA 10KM OT SOFIA , ORGANIZIRA SE PREVOZ 2-3 AVTOBUSA OT HASKOVO DO ELIN PELIN PODKREPETE IDEQTA HASKOVO OTNOVO DA SE ZAVARNE V „A“ GRUPA

Back to top button