Спорт

„Хасково“ падна от „Левски“, финишира пети

Баскетбол, архивБаскетболистките на „Хасково 2012“ загубиха гостуването си на „Левски“ (София) от 27-я кръг на Националната лига с 74:82. 
Хасковлийки започнаха силно срещата в зала „Универсиада“ и след първата част водеха с 24:23. „Сините“ обаче отговориха на предизвикателството и на почивката резултата вече бе 45:40.
 
След подновяването на играта момичетата на треньора Елена Станкова отново бяха по-добри и след третата част изоставаха само с три точки – 58:61. Решаващи обаче се оказаха последните 10 минути на двубоя, в които „Левски“ изкова победата. 
 
Срещата нямаше значение за класирането на хасковлийки, които ще завършат пети след края на редовния сезон. В последния кръг „червено-белите“ приемат шампионките от „Дунав 8806“ (Русе). Срещата е на 26 март от 18 часа.
 
Четвъртфиналните плейофи започват на 1-ви април, като сериите ще се играят до две победи от три мача. Полуфиналите и финалът ще се играят до 3 успеха. Серията за трето място е до две победи. Във всички серии домакинско предимство има отборът с по-добро класиране от редовния сезон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove!!!!!
istinski haskovski fenove!!!!!
24.03.2014 3:02 3:02

gore glavite momi4eta,uspeh v 4etvartfinalnite pleiofi!!!!!!!!!vie mogete mnogo-dokazahte go s igrite i pobedite dosega!!!!!!!

Back to top button