Хасково

Пенсионери посрещнаха пролетта с „Лотос бял“

БалПотребителите на хасковския Дневен център за възрастни имаха днес пролетен бал с участието на вокалната група за стари градски песни „Лотос бял“ с ръководител Стефан Милев.

Групата при военния клуб изнесе кратка концертна програма, в която имаше и няколко авторски песни. Домакините пък се включиха с танци, а за всички имаше осигурена почерпка.

Центърът е с капацитет от 20 места, като сега в него има 19 потребители, а един чака да получи настанителна заповед. Най-възрастна от всички е хасковлийката Петронка Димитрова, която е родена през 1926 г. и е в центъра от неговото откриване през 2008 г. Тя сподели, че се чувства прекрасно в социалната институция, която й дава цел в живота, вместо да кръстосва улиците в областния град.

От центъра обясниха, че редовно организират празници и екскурзии, с които да разнообразяват ежедневието на пенсионерите там. На 31 март ще се празнуват цели 6 рождени дни, а на 1 април ще се отбележи деня на лъжата.

Бал  Бал 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button