Регион

Четирима актьори спечелиха „Любимец 13“

ПризЧетирима актьори получиха статуетката „Любимец 13“. Това стана тази вечер на церемонията по връчването на театралните награди от първия фестивал на актьорското майсторство „Любимец 13“ в димитровградския театър „Апостол Карамитев“.

Татяна Лолова получи статуетката за „Легенда на българския театър“. „Любимец 13“ за „Актьорско майсторство“ бе присъден на Ивайло Христов и Малин Кръстев. В раздел „Първи стъпки“ отличието заслужи Красимир Василев.

ПризПриз „Лице на димитровградския театър“ бе присъден на Пепа Свинарова и посмъртно на нейния съпруг Георги Свинаров.

Кметът Иво Димов изтегли в томбола името на Вирджиния Петрова, която ще наблюдава безплатно всички представления на театъра в продължение на 1 г.

В началото на спектакъла водещите Зорница Атанасова и Димитър Караиванов припомниха, че тази година се навършват 60 г. театър в Димитровград, 90 г. от рождението на Апостол Карамитев, 40 г. от неговата кончина и 40 г. откакто димитровградския театър носи името на актьора.

Всички наградени поздравиха димитровградската публика като най-сърдечната и разбираща в страната. Режисьорът Тодор Боянов пък бе подготвил много театрални и музикални изненади за зрителите с участието на гостуващи актьори и певци.

Приз  Приз 
 Приз  Приз
 Приз  Приз


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button