Хасково

Спипаха беглеца от вчерашната катастрофа на „Дунав“

Катастрофа, архивПолицаите откриха шофьора, който вчера предизвика катастрофа на хасковската ул. „Дунав“ и избяга, съобщават от пресслужбата на полицията.

Както Haskovo.info писа, във вторник в 16.15 часа, движещ се бясно автомобил удари челно бял „Мерцедес“ и напусна местопроизшествието. В резултат на сблъсъка бяха ранени две жени в немското возило. Двама младежи заснеха виновника за катастрофата.

От полицията съобщават, че нарушителят е карал „Рено“ и е открит в дома си. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 23-годишна пътничка в пътен инцидент. Произшествието е станало вчера в 8.30 часа на пътя в посока Харманли. 62-годишен водач от Троян на лек автомобил Мерцедес, при мокра настилка не е спазил дистанция и е ударил движещия се пред него лек автомобил Фолксваген с водач 26-годишен жител на кърджалийското село Мост.

От удара, колата се е завъртяла и на свой ред е ударила движещото се пред нея Ауди-80, шофирано от 43-годишен хасковлия. В катастрофата е пострадала, возещата се във Фолксвагена пътничка от село Въгларово. Настанена в хасковската болница с комоцио и контузия на главата и таза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button