Хасково

След ГЕРБ и БАСТА Иван Петров отиде при Бареков

Снимка от ББЦБившият областен координатор на ГЕРБ и досегашен областен лидер на БАСТА за Хасково Иван Петров вече е част от партията „България без цензура“, обявиха от пресцентъра на Николай Бареков. Той преминава в новата политическа формация заедно с Константин Хаджигаев и Павел Владимиров.

БАСТА беше създадена да бъде алтернатива на лошите практики в ГЕРБ. Шест месеца след създаването й, нищо не се случва, никой не иска да се коалира с тях. Очевидно това е задкулисен проект на ГЕРБ за сметка на нашите членове и симпатизанти, обясни мотивите си Павел Димитров.

Щеше да е много лошо, ако бяхме останали в този проект, защото съмненията, че ще бъдем употребени се засилват. Ние не искаме повече да си партнираме с ГЕРБ, допълни Иван Петров. Ние харесваме операция „Чисти ръце“ и това, че „България без цензура“ има намерение да се бори с корупцията и статуквото, за което сме и ние, каза още той, цитират от пресцентъра на „България без цензура“.

Новите членове на партията ще бъдат част от предизборните щабове, обяви Николай Бареков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.03.2014 14:42 14:42

Tozi Ivan Petrov i Barekov e*asi boklucuti te saaa

novotel
novotel
28.03.2014 3:03 3:03

Хамелеон, ренегат или и двете е Иван Петров. ?!
От медиите научаваме, че бившият депутат и лидер на ГЕРБ Иван Петров още по-бивш директор на РДВР-Х-во и бивш лидер на БАСТА до вчера -вече е при Бареков и неговата“БЕЗ ЦЕНЗУРА“ . За няма и три месеца смени три партии. Интересни за политическите наблюдатели, журналисти, а и за обикновенните гласоподаватели. Салтоморталетата на г- н Петров. Назначен за директор на РДВР Х-во по времето на Иван Костов от гл. с-р Славчо Босилков Иван Петров е тъмносин. По това време и пръв приятел на Хр. Василев-лидер на СДС-Х-во.
Да ама на хоризонта се задава царя и помита всички. Бързо, бързо Петров се ориентира забравя СДСто, и Христовасилевци. Стана пръв приятел на „гашоглавия кардинал“-Динко Динев, който колеше и бесеше в НДСВ и водачката на партийната листа, нежната мургавелка-Милена Паунова. Дори бързо, бурзо назначиха бившия и мъж на работа про кумеца си -бизнесмена Тодор Бояджиев. По време на тройната коалиция обаче въпреки, че Петров „се залепи“ за Рамадан Атай и компания неуспяха да го спасят от Румен Петров-тогава вътрешен министър, който бързо, бързо го пенсионира.
Добре усведомени припомнят, че причината за пенсионирането е била замесването на Иван Петров в цигарена контрабанда. Изпадналият в немилост бивш полицай бе приютен под крилото на всесилният си кумец -Тодор Бояджиев на длъжността изпълнителен директор в във фирмата му „ТиВиБи“
После изведнъж благодарение на същият Бояджиев и тесните му контактис Цветан Цветанов и Борисов , Иван Петров оглави листатана ГЕРБ в Х-вска област. Голямо гербене беше и бившият полицай овладя всички институции. И точно тогава“новият политик“ се изпокара с всички свои приятели и благодетели, като в купом ги направи БИВШИ. Най-изненадваща беше кавгата, която прерастна във война с покровителя си и човека , който му подаде в труден за него момент ръка- Тодор Бояджиев. За скандала между двамата разбра цяла България. Хора от бившият приятелски кръг на Петров казват, че се е изпокарал с всички на които е целувал ръка. Освен Бояджиев низгвертани стават и бившия кмет на Димитровград-Стефан Димитров. Баща му, шефа на НЕОХИМ-Димитър Димитров, следователя Кръстьо Кръстев, д-р Вълчо Митрушев и др. и др. Дамо с Динко Динев се срещал тайно .Защи ли? Само по – последни сведения на същите и с него се е наритал.Вся власт в „СОВЕСТА МУ“.Казваше „Товарищ Ленин“. Вся власт Петрова така си е представял управлението. Така си е казвал гражданина за европейското развитие на България Петров.
При Иван Пеъров Иванов максимата няма вечни приятели. ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ. В ГЕРБ вече Иван къса и е с депесарските си дружки след поредица от гафове .
В кадровата му политика и скандални назначения Областния управител Данев, шефа на полицията Петро, шефа на митницата Петров загуби доверието лично на Борисов. Това че са били бивши коле не умилостиви Бойко и той го изхвърли от лидерският пост ГЕРБ Х-во. Пълният провал на местните избори с комичната кандидатура на Ив. Панайотов окончателно е убедила мин . председателя, че това е подходящия човек.
Като разбра, че не попада в листата на ГЕРБ за последните парламентарни избори Пеъров остана верен на себе си и побърза да напусне ГЕРБ. Веднага се ориентира (само чебтози път неправилно) и стана съучредител на партията с претенциозното име БАСТА т. е показа поредният кукиш. Този път на самия Борисов. Типично“джентълменско“ българско отношение към човека, който му гласува доверие.
Бре БАСТА, бре паста 80% от ГЕРБ Х-во минали на страната на Ив. Петрров.Дрън, дрън, че пляс. След като видях, че 8човека не минаха при него взе да се услушва.
Петров не изневери на нрава си да е там където има далавера или се очаква такава. От два дни политикът Петров -Иванов от с. Бояджик, Ямболско е при Бареков в ББЦ след като ритна преди това и канчето на хваленият от него Миро Найденов
Явно е усетил, че няма далавера и е духнал. Интересно дали е взел съссебе си партиината си вярна другарка адвокат Фани?
Ако Бареков се провали на евроизборите да знае какво го чака от новоизлюпеня му съпартиец Петров.
А дали с хора като Ив. Петров ще прави операция „Чисти ръце“,това избирателя ще каже. Но както казваше баш майсторът в култувия филм със същото име-„Няма, няма да стане“

властолюбец
властолюбец
26.03.2014 16:36 16:36

Ах тази сладка дума ВЛАСТ….някой хора с дявола юртак ще станат само и само да са на власт

azcblo
azcblo
26.03.2014 15:28 15:28

и иван петров, и бареков, и фани христова …. направо към затвора….

мунчо
мунчо
26.03.2014 15:21 15:21

Тоя мазен мустакат мунчо и политическа проститутка иван петроф докога ще с епребоядисва и ще иска да краде и командва. Ей боклук

хасковлия
хасковлия
26.03.2014 15:11 15:11

иББЦ, И БАСТА ,и ГЕРБ всичси сте БОКЛУЦИ, само гледате далапните кокала!

Павел
Павел
26.03.2014 14:56 14:56

Сега Баста ще може заедно с ББЦ да смаже главата на змията Герб!

Шаро
Шаро
26.03.2014 14:49 14:49

Алтернатива на ГЕРБ е ББЦ! БАСТА не се развива. Седят си.

Емо
Емо
26.03.2014 14:47 14:47

Човекът си го е казал ясно – „БАСТА беше създадена да бъде алтернатива на лошите практики в ГЕРБ. Шест месеца след създаването й, нищо не се случва, никой не иска да се коалира с тях. Очевидно това е задкулисен проект на ГЕРБ за сметка на нашите членове и симпатизанти, обясни мотивите си Павел Димитров.

Щеше да е много лошо, ако бяхме останали в този проект, защото съмненията, че ще бъдем употребени се засилват. Ние не искаме повече да си партнираме с ГЕРБ, допълни Иван Петров. Ние харесваме операция „Чисти ръце“ и това, че „България без цензура“ има намерение да се бори с корупцията и статуквото, за което сме и ние, каза още той“

сметосъбирач
сметосъбирач
26.03.2014 14:46 14:46

Събирай боклуците с „чисти ръце“ и чакай да гласуваме за теб.

Гост
Гост
04.06.2014 10:49 10:49

Този Ив. Петров не заслужава такова внимание. Не си губете времето с него. ГЕРБ и ма полза като нова партия от такова пречистване от алчни конформисти. А Бареков събра всичкия боклук в България от последните 25 години и заминава в Брюксел, за да си развява байрака и да се спасява от народния гняв и разочарованието на собствените си фенове, които бързо разбраха за мераците му и сега си скубят косите. Не забравяйте обаче, кои бяха с него и всеки ден по ТВ7 ви облъчваха с популизъм и омраза. Каквото повикало, такова се обадило.

Back to top button