Хасково

Пускат информационен портал за младежите проблеми

СрещаМладежки информационен портал ще стартира до края на месец април, съобщиха днес от хасковския Младежки център.

В портала младите хора ще могат да получават отговори на много от вълнувщите ги въпроси. Сайтът ще бъде достъпен през интернет страницата на Младежкия. На място в центъра пък ще има служител, който ще консултира учениците.

Инициативата е по проекта на Младежкия център, свързан с работата с младежи в риск. Днес бе проведена среща между партньорите по проекта. Единият от тях е Европейската академия в италианския град Флоренция. На срещата стана ясно, че много от хасковските ученици се интересували от темата за наркотиците и вредите, които те причиняват. Това е една от причините да се роди идеята за инфопортала.

Срещата завърши с представяне на спектакъла „Тийнейджърски истории“, който третира проблемите на младежите в риск. Форум театърът традиционно завършва с дискусия между публика, актьори и доброволци от ПИЦНВ-Хасково за причините, последствията и начините за преодоляване на зависимостите.

Среща   Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button