Хасково

20-годишен граби дамска чанта, закопчаха го

илюстрация20-годишен димитровградчанин е задържан за извършен грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Димитровградските криминалисти са установили, че мъжът е извършител на нападението над 53-годишна жена, станало в последните дни на миналата година. Задържаният тогава е нападнал жената на булевард „Христо Ботев“ и със сила й е отнел дамската чанта с 50 лева, документи, мобилен телефон и 2 дебитни карти. В хода на работата е открит инкриминираният GSM. Образувано е досъдебно производство.

Двама младежи са задържани за кражба. Момчетата на възраст 18 и 29 г. са откраднали преди дни мотофреза от частен дом в Симеоновград. След подадения сигнал от собственика на вещта, двамата от Симеоновград и село Лясковец са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

20 метра кабел е станал обект на кражба тази нощ. Съобщителният кабел е бил откраднат чрез разкопаване и срязване до фабрика „Химик“ в Димитровград.

1660 къса безакцизни цигари са иззели икономическите полицаи. Вчера те са извършили проверка в къща на улица „Картечар“ в Хасково. В жилището, обитавано от 54-годишна жена са открити цигарите от различни марки без бендерол. Папиросите са иззети с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button