Хасково

Германски евродепутат в конферентна връзка с Езиковата

ЕзиковаВ 45-минутна конферентна връзка с германския евродепутат Томас Улмер участваха днес 11-класници от ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Гимназистите разпитваха парламентариста за предстоящите евроизбори и за неговата работа в Брюксел. В европарламента Улмер работи в сферите на здравеопазването, околната среда и храните. Някои от младежите ще могат да гласуват на предстоящите избори и получиха съвети от германеца в тази посока.

Конферентната връзка бе осъществена чрез онлайн платформата мудъл, която се използва от много университети и колежи по света. В нея могат да бъдат обособени виртуални класни стаи.

Освет гимназистите от „Асен Златаров“ в дискусията с евродепутата се включиха и техни връстници от Русе, Германия и Румъния.

Инициативата се осъществява по проект, в който са включени 16 деца от Езиковата. През юли предстои едноседмичен летен лагер в германския град Улм.

Езикова   Езикова
 Езикова  Езикова
 Езикова  Езикова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button