Регион

Задигнаха 53 млади лозички край Свиленград

Полиция, архив53 млади лозички са били откраднати край Свиленград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Кражбата е осъществена чрез изскубването им от лозов масив в местността „Старите лозя“ в землището на града. Образувано е досъдебно производство.

Двама непълнолетни пък са доведени в хасковското управление за кражба от кафе автомати. Хасковските криминалисти са установили, че момчетата на възраст 15 и 16 г. са извършили кражби на 67 лева от 3 автомата в областния град за времето от средата на февруари до средата на март тази година. Кафе автоматите са разположени на улица „Дунав“ и в складовата база.

20-годишен харманлиец също е задържан при опит за кражба. Полицаи от харманлийското управление са го заловили, след като е изкъртил 5 метални кола от оградата на приемателния център в града с цел да ги присвои. Образувано е бързо производство. Познатият на органите на реда е задържан с полицейска мярка.

Вчера в РУП-Димитровград е получено съобщение от служител на ВиК, че към кабел на помпена станция на водоем „Марийново“, намиращ се в землището на Димитровград има незаконно прикачване към ел. мрежата. При извършения оглед се е установило, че прикаченият кабел е свързан към предпазител в ел. таблото на находящата се в близост тухлена постройка, предназначена за краварник, в която при огледа не е имало никой.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button