Хасково

Буруджиева ще съди кмета на Хасково, Стойнев обеща инвеститор в региона

БСППолитологът и народен представител от „Коалиция за България“ Татяна Буруджиева търси социална кауза в Хасково, която да подпомогне с 2 000 лева, присъдени й от съда и платени от  кмета Георги Иванов.

На брифинг Буруджиева съобщи, че преди две години Иванов е завел дело срещу нея заради изказване, че е чест клиент на прокуратурата. Той изгубил делото, по което настоявал за 20 000 лева компенсация и дори било постановено да плати 2 000 лева за адвокатски хонорари на Буруджиева.

Политоложката обяви, че парите ще бъдат дарени за социална кауза в Хасково. Щяло да има и още средства, тъй като самата тя щяла да заведе дело срещу градоначалника. Това обаче ще се случи след като изтече мандата й на народен представител. Нищо не ми е станало вследствие на делото, но ще го съдя за причинени неудобства, заяви депутатката.

БСПНа пресконференцията основната част от въпросите бяха към министъра на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев, който беше избран за народен представител от Хасково. Той коментира, че държавата ще си търси до последно парите от електроразпределителните дружества и е готова да им отнеме лицензите. Стойнев заяви, че за България проектът „Южен поток“ е стратегически, а инвеститорите в „Карадере“ са доказали, че имат пари да изпълнят проекта си.

Драгомир Стойнев съобщи и важна за Хасково новина. Има големи потенциални инвеститори, които сме насочили към региона, най-вече в община Хасково, но засега няма да издам повече, каза той. Единственото, което стана ясно е, че бъдещата инвестиция няма да е в хранително-вкусовата промишленост.

По повод инвестициите в региона областният председател на БСП Минка Стоянова съобщи, че съвсем скоро ще бъде възстановен свинекомплексът в Харманлийско.

 БСП  БСП

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
от комунист само дивотии
от комунист само дивотии
29.03.2014 21:07 21:07

Другарко Буруджиева,вашата партия не може да има никакви социални каузи в Хасково,защото единственото,което сте направили-това е грозилището в центьра наречено Бизнесцентьр.Заради което унищожихте най-красивата част на Хасково и закрихте градската баня.Ако бях на мястото на Кмета,щях да му сложа няколко шашки тротил и нямаше да го има.А на мястото му щях да реставрирам всичко както е било преди построяването му.

Ostawka izrodi
Ostawka izrodi
29.03.2014 21:53 21:53

Абе жалка комунистическа сган.Как не ви е срам да бръщолевите глупост след глупост?На снимката изтипосан най-неадекватният министър,депутатка чийто баща е убиец и друга,която като общински съветник и сега депутат мълчи,като риба.Престъпна сган не може на малкият пръст на ГЕРБ да стъпите,те градяха и България тръгна в добрата посока.Вие освен заеми да теглите и крадете друго не знаете.С кредити и децата могат да управляват.Клекнахте на ДПС и не знам ,с какво право идвате в Хасково,като го подарихте на ДПС-то.Изроди,ОСТАВКА.

Мерзавци.
Мерзавци.
29.03.2014 21:58 21:58

Некадърници,крадци и българоубийци това са комунистите.За концлагер са тия от снимката.Престанете да съсипвате ,крадете и фалирате държавата ни,стига КРЕДИТИ.Защо не казвате,че искате да теглите 4 милиарда кредит,как не ви е срам заради вашата крадливост и некадърност ще плащат и правнуците ни. Махайте се с измама и манипулации се докопахте до властта,отивайте си не ви искаме.

Мерзавци.
Мерзавци.
29.03.2014 21:58 21:58

Оставка

aaassss
aaassss
29.03.2014 23:21 23:21

ГЕРБ вън от политиката. Никога повече ГЕРБ, извинете ГРОБ

К*Реняк
К*Реняк
30.03.2014 10:11 10:11

До пишештия първите четири коментара под различни ПИЗДОНИМИ.
Простотията ти няма край,ако те сърби долната част на гръбчето ще се намери кой да те почеше,ама не се чеши по хората…

прост като ББ
прост като ББ
30.03.2014 21:00 21:00

Тъп и заслепен от злоба ГЕРБер пенсионер, написал четирите първи поста, събуди се и гледай реално на нещата. Тези се опитват да направят нещо, а ББ правеше само магистрали с чужди средства.

Back to top button