Спорт

Девет медала за димитровградската борба от Стара Загора

Борба

Драгомир Димов

Девет медала спечелиха борците на клуб „Димитровград“ от силния международен турнир „Динко Петров“ в Стара Загора.

Шампиони в своите категории станаха Микяй Наим (54 кг.), Веселин Петров (58) и Драгомир Димов (100). Сребърни медали спечелиха Велико Великов (69) и Богомил Бонев (76), а за бронза се пребориха Делчо Нейчев (50), Иван Бадавров (54), Павел Иванов (58) и Мирослав Иванов (63).

В състезанието участие взеха над 200 кадети от България, а също и от Косово, Македония, Словакия, Турция, Украйна и САЩ.

Турнирът бе част от процеса за определянето на участниците в Европейското първенство за кадети в Самоков – 06-11 май. Няколко от димитровградските борци са в добри позиции да попаднат на този голям форум. Следват два големи турнира от календара на ФИЛА в Букурещ и Анталия, където ще се борят претендентите за участие в континенталния шампионат и след това ще се определят участниците за Европейското първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button