Регион

Биха двама с електрошоков фенер в Димитровград

Полиция, архивДвама димитровградчани на 23 и 36 г. са задържани за грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 00.45 часа в събота е получен сигнал за побой на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград. Пристигналата на място полицейска група е установила двама мъже на 31 и 32 г., които им съобщили, че са били нападнати от непознати лица, които с електрошоков фенер са ги повалили на земята, нанесли са им множество удари по главата и тялото и са им откраднали мобилен телефон на стойност около 600 лева.

След проведени издирвателни действия двамата нападатели са задържани до 24 часа в димитровградския арест. Извършени са претърсвания в обитаваните от тях жилища на улиците „Капитан Петко войвода“ и „Цар Симеон“. В едно от тях е открит електрошоковия фенер. В хода на работата се е установило, че уж откраднатият телефон е изпаднал по време на побоя от джоба на потърпевшия, който е открит в последствие в района на инцидента от случайна гражданка.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.129 от НК. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button