Хасково

Синьо единство представи евролистата си в Хасково

Синьо единствоПолитическа партия „Синьо единство“ представи листата си за предстоящите избори за Европейски парламент в Хасково. „Синьо единство“ е дясна партия, основана на европейски демократични ценности, чиято кауза е единна модерна правова държава, европейско управление и активни граждани, каза областният координатор на партията Иван Костадинов.

На предстоящите избори „Синьо единство“ ще се явява заедно с гражданско сдружение ЕВЕТ, Обединени земеделци и демократи. Водач на листата е Надежда Нейнски. След нея е Бойко Станкушев, който е предложен от хасковската организация. Самият той представи себе си като журналист, магистър по „Философия“ и „Социология“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Бойко Станкушев е бил репортер, редактор и програмен директор на Първа и Втора програма на БНТ.

Със „Синьо единство“ искам да покажем, че може да съществува политическо единство, което ще бяга от всякакви политически сделки и ще постави основата на дясното обединение“, обяви Станкушев.

„Гласуването на тези избори е важно, а най-важната дата е 26 май“, подчерта заместник – председателят на „Синьо единство“. По думите му каквито и да са резултатите от Евроизборите на 25 май за „Синьо единство“ те ще  са добри, тъй като партията се явява за първи път на избори. По-важен ще е следващият ден, тъй като тогава дясното обединение ще е отворило широко вратите си за хората, които ще осъзнаят грешката си и ще са готови за коалиция.

В тази връзка от „Синьо единство“ обясниха и причината да не са в Рефоррматорския блок. „Там има хора, които дълги години бяха комунисти. Има и хора, които мило и драго дадоха за промените. Не мога  да си представя как ще се съюзиш с хора, които 3-4 пъти са сменяли партии“, коментира вторият в листата Бойко Станкушев. Той бе категоричен, че в бъдеще с голяма част от тези хора „ще бъдем заедно“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.03.2014 16:24 16:24

Избори можеш да печелиш само когато запазиш лице и достойнство.Браво!

А
А
01.04.2014 11:27 11:27

А, какво прави там Юксел Малкоч?Да не напусна ДПС-то?

Back to top button