Хасково

До ноември спортистите в чисто нова зала „Спартак“

"Спартак"Хасковската спортна зала „Спартак“ трябва да бъде основно ремонтирана до 30 ноември 2014 г., е записано в обявената от кметството обществена поръчка за избор на изпълнител.

Максималната стойност на договора не може да надвишава 1 164 762 лв. без ДДС.

В залата се предвижда полагане на топлоизолация по фасадите и покрива, както и нова хидроизолация по покрива. По фасадите на сградата ще се положи силиконова мазилка.

В залите по бадминтон и хандбал ще се подмени старата дървена дограма с нова алуминиева и съществуващото дюшеме с ново. Ще бъдат боядисани стените и таваните с латексова боя.

В залата по бокс се предвижда шпакловка и боядисване с латекс на тавани и стени, подмяна на настилка с балатум, както и подмяна на дървени прозорци и врати с РVС такива.

В съблекалните на първи етаж ще се извърши подмяна на фаянсовата облицовка, боядисване с латекс на таваните, подмяна на санитарното оборудване, като се ремонтира ВиК инсталациите. Ще се подмени старата дървена дограма с РVС прозорци и врати.

В санитарните възли се предвиждат: подмяна на фаянсовата облицовка, боядисване с латекс на таваните и ремонт на ВиК инсталацията. Предвижда се подмяна на санитарното оборудване. Ще се подмени старата дървена дограма – прозорци и врати с нова от РVС профили.

"Спартак"В зала по тенис на маса ще се подмени старата дървена дограма с РVС прозорци и врати. Предвижда се шпакловка и боядисване на стени и тавани, както и подмяна на настилка с балатум. В стаите на етажа ще се подмени дървената дограма с РVС.

В санитарните възли: подмяна на фаянсовата облицовка, боядисване с латекс на  таваните и ремонт на ВиК инсталациите. Предвижда се подмяна санитарното оборудване. Ще се подмени старата дървена дограма – прозорци и врати с нова от РVС профили.

На третия етаж се предвижда ремонт: подмяна на дървена дограма с РVС такава, боядисване с латекс на стени и тавани, и подмяна на настилка балатум.

На трите етажа в сградата на спортната зала „Спартак“ се предвижда подмяната на съществуващите в коридорите ел. разпределителни табла с нови, а също така и старите осветителните тела с нови такива. Ще се купят и монтират колонни климатици в залата по хандбал.

За гръмоотводна инсталация на сградата се предвижда изграждането на заземителен контур, отвод и един брой мълниеприемник с изпреварващо действие.

Haskovo.info припомня, че на общината бяха отпуснати около 1.4 млн. лв. за ремонта на залата по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“. От кметството допълниха, че ще се търси алтернатива, къде да тренират спортистите докато трае ремонта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.04.2014 15:09 15:09

Ха познайте от три пъти кой ще спечели пак.
Фирма Водстрой и дебелата свиня Анушка……

Георги Иванов
Георги Иванов
01.04.2014 15:15 15:15

Честит 1 април

доволен
доволен
20.05.2014 21:53 21:53

Дано всеки си свърши работата качествено с качествени материали. Дано после да почистват санитарните помещения и съблекалните с качествени български препарати, които не са по-скъпи от гадната белина воняща и задушаваща жените които почистват, а и всички около и в залата. Дано след това ние всички да пазим това, което е направено за нас и децата ни. Дано забравим гадния си български манталитет да нахокаме някой, че имал облаги и да плюем по стореното, а да се наслаждаваме на благата колкото и скромни да са , защото живота е кратък, за да го хабим в злобарство. Амин!

Back to top button