Регион

Спипаха канабис в дома на 57-годишна симеоновградчанка

Полиция, архив5 грама канабис иззеха симеоновградските полицаи, съобщават от полицията.

Те са извършили проверка в частен дом на улица „Алеко Константинов“ в града, обитаван от 57-годишна жена. В една от стаите е открита зелената суха листна маса, която при полеви наркотест е отреагирала на канабис. Образувано е досъдебно производство.

Кражба на ударнопробивна машина, 2 винтоверта и ъглошлайф е станала тази нощ от парикран на улица „Средна гора“ в Хасково лек автомобил Пежо. В колата е проникнато след счупване на задното панорамно стъкло.

За още 2 кражби съобщават от РУП-Хасково. Първата е на 800 лева от дом на улица „Княз Дондуков“, а втората е на 500 лева и 9-грама златни накити от апартамент на улица „Одрин“. Начина на проникване в жилищата е след взломяване на патрон на входната врата.

Последната регистрирана кражба за денонощието е от кафе автомат на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград, откъдето са откраднати монети на стойност 1000 лева.

56-годишен хасковлия е задържан за кражба. Полицаите са установили, че мъжът е откраднал 52 стари дървени валки и 19 дъски от обект в северната индустриална зона в Хасково, собственост на ЕООД. Инкриминираните вещи са иззети с протокол. Също за кражба в харманлийския арест е 58-годишен симеоновградчанин. Мъжът е уличен, че е проникнал през незаключена врата в пристройка в частен дом на улица „Отец Паисий“ в Симеоновград, откъдето е задигнал електрожен, токоизправителна система с 4 диода и кутия с електроди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.04.2014 10:13 10:13

“ 5 грама канабис иззеха симеоновградските полицаи “ МАЛИИИИ ГОЛЯМ ТРАФИКАНТ , КАКВО ЛИ ЩЕ Я ПРАВЯТ ?

Back to top button