Регион

Банда граби охранител, заключва го с чувал на главата

Полиция, архивСигнал за грабеж е подаден вчера в 6,40 часа в РУП-Димитровград, съобщават от полицията.

На спешния телефон е позвънил 35-годишен охранител на пункт за черни и цветни метали, намиращ се в Меричлери. Той заявил пред разследващите, че около 3 часа по-рано бил нападнат във фургона от 4-5 непознати мъже. Те ударили металната врата на фургона, която от своя страна ударила главата му и му откраднали мобилния телефон. След това му нахлузили чувал на главата и го заключили вътре с катинар.

След като успял да се измъкне, охранителят позвънил на тел.112. Работата по случая продължава.

Кражба на 60 лева с монетник е регистрирана тази нощ в Хасково. След демонтиране на пластмасови елементи е откраднат монетника на кафе автомат, намиращ се на булевард „Илинден“.

Трима мъже са задържани в тополовградския арест за кражби. Първият от тях е 40-годишен тополовградчанин, откраднал от изба на улица „Св. св. Кирил и Методий“ кухнески робот, 2 приемника, буркани и друга покъщина. Другите двама задържани са мъже от село Устрем на по 23 години, откраднали от частни домове на съселяните си 2 моторни триона.

20-годишен любимчанин пък е задържан в РУП-Хасково за съхранение на дрога. Вчера на хасковската улица „Средна гора“, униформените служители са го спрели за проверка. При вида на полицаите, момчето е хвърлило в тревата полиетиленово топче и е направило опит да избяга. След задържането му е открита и захвърлената дрога с тегло 0,5 грама, която при полеви наркотест отреагирала на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button