Спорт

Димчо Ненов: Искаме класиране в челото на „Б“ група

Пресконференция„Искрено искаме да класираме отбора на едно от първите две места в „Б“ група“, заяви на пресконференция треньорът на футболния „Хасково 2009“ Димчо Ненов.

ПресконференцияСтаршията сподели, че футболистите са пределно амбицирани да побеждават във всеки мач до края на сезона. Ненов гарантира, че клуба и всички играчи застават зад Кирчо Крумов, който пропусна дузпа в предния кръг срещу „Витоша“, а срещата завърши 0:0.

Сега хасковлии излизат за победа при домакинството си на „Калиакра“. Мачът е на 5 април от 17 часа. Със здравословни проблеми преди двубоя са Димитър Алексиев, Васков Велев и Деян Лозев. Под въпрос пък са Емо Ангелов и Ники Димитров.

В брифинга участва и вратарят на „Хасково“ Емил Данчев, който от началото на пролетния полусезон има само един допуснат гол. Стражът също потвърди за добрия климат в отбора и желанието за челно класиране в първенството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haha
haha
03.04.2014 14:13 14:13

to pari za A grupa nqma i si go kazvat horata che iskat da sa v cheloto za koe mqsto ne se znae :d

mnogo haskovski fenove!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!
05.04.2014 13:04 13:04

pari shte se namerjat ,ako otbora vleze v a-grupa!!!!!!!uspeh i pobeda sreshtu kaliakra -kavarna!!!!!samo haskovoooooo!!!!!!!!!!!!

Back to top button