Хасково

Двама пребиха пласьор на хляб в Хасково вчера, тази сутрин и в Димитровград

Хасковският магазинДвама шофьор-пласьори на хляб от Пловдив и региона са били пребити в Хасково и Димитровград.

Първият случай е от вчера. Сутринта около 6:40 35-годишният служител на пловдивската фирма „Тракийски хляб“ ООД дошъл да зареди хасковски магазин на ул. „Дунав“. На входа на търговския обект бил пресрещнат от две млади момчета, които го пребили с юмруци без да обяснят защо.

Пловдивчанинът подал сигнал на спешния телефон 112. На място пристигнали полицаи, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР. По случая е образувана преписка.

По думите на шефа на пловдивската фирма Атанас Пилуков, 35-годишсният му служител е видял биячите си и ги е описал на униформените. От побоя пловдивският шофьор е с обездвижен с шина крак, отоци по лицето и травма на носа. Побойниците нарязали и гумите на служебния бус.

„Предполагам, че това е дело на конкуренцията, защото влязохме на хасковския пазар с конкурентни цени, които в никакъв случай не са дъмпингови„, коментира случката Пилуков.

Повод за твърдението му е друг подобен случай от тази сутрин, когато шофьор – пласьор на фирма за производство на хляб от Пловдивско е бил пребит в Димитровград.

„Въпреки случилото се, ние ще продължим да работим на Хасковския пазар и да зареждаме местните магазини с хляб“, бе категоричен Атанас Пилуков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мишките църкаат
Мишките църкаат
04.04.2014 17:48 17:48

Биячите предполагам могат да се намерят в кафе Авеню през по-голямата част на денонощиетo 😀 Познати са на всички в града нашите мишленца

OPA
OPA
04.04.2014 18:49 18:49

Николай Бареков стана безспорно първият политик, който излъга, че се е отказал от банковата и данъчната тайна на своите доходи, стана ясно в петък от информация, публикувана във вестник „Сега“. От няколко месеца лидерът на „България без цензура“ не спира да се парадира с твърдението, че е първият политик, отказал се от банкова и данъчна тайна и е почти недостижимо прозрачен. От пресцентъра на Националната агенция по приходите обаче твърдят, че няма депозиран документ от Бареков, с който той декларира, че се отказва от тези си свои права.

Back to top button