Хасково

Хасково отбеляза с концерт 10 г. България в НАТО

КонцертХасковският военен клуб отбеляза 10-годишнината от влизането на България в НАТО с пищен концерт.

КонцертНа сцената в киносалона се изявиха талантите от фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“ с хореограф Златка Тимонова и клуб по спортни танци „Гранд“ с ръководители Николай Манолов и Павлина Вълчева.

Тимонова съобщи за Haskovo.info, че на 19 април нейните танцьори ще се представят с 30-минутна програма на международен фолклорен фестивал в Анталия, Турция.

Както Haskovo.info писа, вчера двете двойки на „Гранд“ – Любослав Стоев-Мирослава Дойчева и Братан Братанов-Антоанета Танева спечелиха три медала от открития турнир и кръга от Купа Бъгария в Пловдив. Освен тях днес пред хасковската публика се представиха Мартин Кючуков-Йоана Петрова и много от малките състезатели в школата.

Проявата бе открита от старши експерта във военния клуб Надя Йорданова, а зрителите изгледаха презентация за историята на НАТО, подготвена от външното министерство.

 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button