Хасково

Мария Бакалова от ПМГ трета на олимпиадата по английски

Олимпиада

Мария Бакалова

10-класничката от хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ Мария Бакалова е класирана на трето място в своята група на националния кръг на олимпиадата по английски език.

Днес излезе класирането от състезанието, което се проведе на 22 март в Хасково. Бакалова е изкарала 94,5 точки и е успяла да се класира най-напред от всички 14 участници от Хасковска област.

Стефан Запрянов от ГПЧЕ „Асен Златаров“ е на пето място при деветокласниците с 92 точки, а съученичката му от 8 клас Антонина Попова е осма с 80 т.

До последния кръг на олимпиадата стигнаха общо 127 младежи от цялата страна. Състезанието продължи 4 часа, като максималният брой точки за всички възрастови групи е 100.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко
Янко
08.04.2014 16:37 16:37

Поздравления за постижението. Много жалко е, че по начина по който олимпиадата е направена, поздравленията трябва да са за минаване на областния кръг а не за високо класиране на Националния. Все пак браво.

Back to top button