Хасково

Намериха откраднат джип до църквата в Йерусалимово

Полиция, архивОбявеният за издирване откраднат преди дни джип Range Rover е открит в любимчанското село Йерусалимово, съобщават от полицията.

Колата е била изоставена до църквата на селото с чужди регистрационни табели. При огледа, в багажното отделение са открити табелите, отговарящи на противозаконно отнетия джип, който бе паркиран пред хасковски хотел и собственост на 33-годишен турски гражданин. Работата по случая продължава.

78-годишен мъж от димитровградското село Добрич е подал сигнал за кражба. Старецът е заявил, че вчера в 19.30 часа е пуснал в дома си 3 непознати мъже, под предлог за закупуване на кон. До продажба на животното не се стигнало, но след като ги изпратил, мъжът установил, че му липсват 1200 лева от лятната кухня до къщата. Образувано е досъдебно производство.

Полицаите предупреждават стопаните, с наближаването на Великден да бъдат внимателни при контакт с търговци, които посещават домовете им. В редица случаи крадците представяйки се за купувачи, предварително оглеждат и след дни обират дома.

Служител на ЕВН е подал сигнал за 2 случая на занижени стойности на електромери в Хасково. Констатираните грешки в измерването са на заведение в кв. „Орфей“ и на фирма на улица „Рила“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button