Регион

Гледачка задигна бижутата на абитуриентка от Харманли

Полиция, архивЗа кражба на бижута е съобщила 19-годишна девойка от Харманли, информират от полицията.

Златните бижута са откраднати чрез въвеждане в заблуждение от жена, представяща се за гледачка. След като „предсказала“ бъдещето на девойката, последната осъзнала, че й липсват 3 златни плочки, 2 златни пръстен и златна гривна.

Измаменото момиче е дало описание на извършителката. Работата по случая продължава.

Домова кражба е регистрирана в РУП-Тополовград. Неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата в къща в село Хлябово, откъдето е откраднал 8500 лева и 4 златни накита.

Четирима димитровградчани са задържани за кражба. Мъжете на възраст 23, 24, 19 и 40 г. са проникнали в склад в местността „Дурхана“ в Димитровград, откъдето са откраднали метални вещи – 2 врати, бариера, шкаф и 16 П-образни уайзени.

Инкриминираните вещи са открити в пункт за черни и цветни метали в града. Мъжете са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button